Vols participar en el taller de clown de Caroline Dream?

En el marc del 19è Festival Internacional de Pallassos – Memorial Charlie Rivel, Caroline Dream ens ofereix un taller destinat a artistes professionals que vulguin reactivar la seva creativitat i fer volar la seva imaginació.

Un taller gratuït on explorar la teva pròpia creativitat clownesca amb exercicis orientats a treure el millor partit de la teva inventiva amb jocs i exercicis de clown i interpretació per treballar la confiança, l’atenció, la presència, l’escolta i l’obertura.

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre de 2022, de 10 a 14 i de 15:30 a 17:30 hores, l’Auditori de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat es transformarà en un espai per aprendre i professionalitzar-se, encara més, al voltant del clown, gràcies a Caroline Dream.

Per fer la teva inscripció, envia un mail a info@festivaldepallassos.com amb un CV reduït i les teves dades de contacte (indicant també el teu lloc de residència) fins al 18 de setembre. S’informarà els participants que han estat seleccionats a finals del mateix mes de setembre.

El curs és gratuït, però per garantir la participació i el compromís de les persones inscrites, un cop que es confirmi si has estat seleccionat, s’haurà de fer una transferència de 100 € durant els següents 4 dies, diners que seran retornats un cop acabat el curs si s’ha assistit a totes les classes.

 

Caroline Dream és una pallassa, formadora i autora d’origen britànic, però resident a Barcelona des de 1989. Llicenciada en teatre per la Universitat d’Exeter al Regne Unit i formada en la Fooltime Circus School a Anglaterra, ha depurat el seu ofici amb mestres com Dario Fo, Avner The Excentric, Nola Rae o Carlo Bosso, entre d’altres.

Privacy Preference Center