Cia. Filigranes

Taller de pallassos

21 d´octubre
Biblioteca Central de Cornellà
18:00h

Preu: 
Gratuït.

Cal inscripció prèvia mitjançant correu electrònic a: b.cornella.c@diba.cat

Cia. Filigranes

El taller de pallass@s en família és una activitat dirigida on es desenvoluparan dinàmiques d’expressió corporal i emocional. Hi trobarem un rerefons democratitzador posant totes les persones que hi participin en el mateix nivell.

Aquest taller promou l’humor, l’empatia i l’imaginari col·lectiu. A través del joc, es crearan situacions teatrals, de clowns i es reaitzaran reptes, els quals requeriran la cooperació per tal de superar-los.

Companyia Filigranes (Catalunya)

Es va fundar el 2004 per dos pallassos que des del 1996 trepitgen els escenaris, Jordi Torrens (Trinxeta) i Albert Pérez (Makutu).

Membres de Tub d’Assaig 7’70 i de l’Associació Pallassos Art i Efecte, han format part d’altres grups de pallassos, de circ o de teatre de carrer com Alternatiu X, Sàtirs, Pallassos Perillassos, S3 De Riure, La Cremallera Teatre, Comediants, Pallassos sense Fronteres i Improvisto’s Krusty Show.

Han actuat en festes majors, teatres i festivals, han participat i co-creat diverses gales de circ i acumulen un bagatge ben extens de tallers i activitats lúdiques i didàctiques.