Ja tens la teva entrada pels espectacles i gales del FIPC 2022?

Del 16 al 23 d’octubre arriba la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà – Memorial a Charlie Rivel amb la participació de més de 50 companyies i artistes a 20 espais de Cornellà de Llobregat.

El festival arribarà, després de 4 anys sense poder celebrar-se, amb una programació repartida per carrers, places, mercats, sales, escoles, biblioteques i residències de gent gran per gaudir de més de 60 espectacles de diferents gèneres i per a tots els gustos i edats.

El Festival enguany atorgarà 3 Nassos d’Or: el que no es va poder entregar en l’edició de 2020 a Los Excéntricos i un doble premi per l’edició de 2022 en homenatge als germans Carles i Lluís Raluy. El lliurament dels Nassos d’Or es farà el dijous 20 d’octubre durant la gala inaugural a la Carpa del festival.

Pallasses i pallassos vinguts d’arreu ens presentaran els seus espectacles durant tota la setmana del festival. Entre d’altres, a la programació d’aquesta edició comptarem amb la presència de Los Galindos amb MDR Mort de Riure, Compagnie de la Liberté amb Carte Blanche, La Churry presentant les Gales d’Alapista! a la Carpa de Plaça Catalunya, Pistacatro i la seva orquestra de malabars, Marcel Tomàs & Cascai Teatre amb Un tal Shakespeare o Sil de Castro amb #Mazodiva.

També dintre de la programació destaquen quatre estrenes: B.O.B.A.S. de la Cia Jimena Cavalletti (coproducció del festival), Ridi Pagliaccio d’Asaco Producciones, Rocket Carnival Clownz de la Cia Passabarret i Solo de Roi Borrallas.

El Festival l’organitza l’Ajuntament de Cornellà junt amb la direcció artística d’Alapista!, amb Jordi Juanet ‘Boni’ i Sílvia Compte al capdavant. Un cop més, una aposta clara per la cultura i per apropar el món del clown als ciutadans i ciutadanes de Cornellà. Un esdeveniment que arriba gairebé a tots els barris del municipi esdevenint una plataforma per donar a conèixer a pallassos i pallasses d’arreu del món i formant ja part de l’ADN de la ciutat.

Les entrades per aquesta 19a edició del FIPC ja estan disponibles al web del festival.