Ja són a la venda les entrades pel FIPC 2018 i us en destaquem alguns artistes

Del 14 al 21 d’octubre arriba una nova edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà – Memorial a Charlie Rivel, que enguany celebra la seva 18a edició.

El festival arribarà amb una programació repartida per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències d’avis que gaudiran de prop de 70 espectacles representats per 47 companyies, provinents de 10 països (Austràlia, Canadà, Rússia, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica, Argentina, etc); a més de Catalunya, València, Castella i Lleó, Andalusia, Galicia, Euskadi i Madrid amb espectacles de gèneres i estils per a tots els gustos.

El Festival enguany atorgarà el Nas d’Or a Claret Papiol i March, Claret Clown, per la seva renovació del pallasso clàssic al llarg de més 40 anys de trajectòria constant. És cofundador de les companyies “Germans Poltrona”, “Circ Cric”, “Cia. Còmica La Ganga” i “Claret Clown”. El lliurament del Nas d’Or es farà el dijous dia 18 d’octubre durant la gala inaugural a la Carpa del festival.

El director artístic d’aquesta edició del festival és Jordi Juanet ‘Boni’, qui agafa per segona vegada les regnes del certamen (la primera va ser l’any 2010 on va compartir la direcció artística amb Àlex Navarro). Jordi Juanet té una gran trajectòria com a artista de circ i ha realitzat molts espectacles amb la seva pròpia companyia i amb d’altres, girant arreu del món.

Pallasses i pallassos vinguts d’arreu ens presentaran els seus espectacles durant els 8 dies del festival a molts espais diferents. Destaquem la companyia AGÀ BOOM, de Rússia; PAOLO NANI que repetirà amb  La carta i també farà Jekyll on ice al carrer; PEPA PLANA amb el primer bolo del nou espectacle Clàssiques conjuntament amb NOËL OLIVÉCHRIS LYNAM torna al festival desprès d’un grapat d’anys amb una proposta innovadora que no deixarà indiferent a ningú, EricthefredLAS XL amb el seu show Abandóname mucho.

Altres companyies amb llargues trajectòries i que també formaran part d’aquesta edició del festival són PANETTONE BROTHERSCIRQUET CONFETTI i GROMIC.

Les entrades per aquesta divuitena edició ja són a la venda al web: ENLLAÇ.

El Festival l’organitza l’Ajuntament de Cornellà i enguany celebra ja la seva 18a edció. El consistori fa una aposta clara per la cultura i en concret del món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat.