Pistacatro amb la col·laboració de la Cornellà Band

Orquesta de malabares

22 d´Octubre | Plaça del Pilar | 12:45h
23 d´Octubre | Carpa Plaça Catalunya | 18:30h (Cloenda)
Durada: 75´
Espectacle per a tots els públics
Amb àudio descripció

Preus Cloenda: Per invitació

Pistacatro

Dos mons en un mateix escenari com són el circ i la música de la mà de 6 malabaristes i una trentena de músics. A Cornellà, Pistacatro estaran acompanyats per la Cornellà Band de música de la Societat Coral La Unió. Un concert on els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri. Clarinets, saxos i trompetes són els pintors d’un quadre expressionista en el qual les boles, maces i cèrcols dibuixen en l’aire els sentiments i emocions que transmet la música i el circ.

Pistacatro (Catalunya)

És la companyia de circ més rellevant i productora de les Arts Vives de Galícia. Distribueix produccions pròpies o algunes altres que neixen de la matriu creativa del projecte Circonov. Després de més de 15 anys des de la seva constitució oficial, l’any 2006, Pistacatro pretén continuar consolidant-se com a productor degà de nous corrents de circ a Galícia, obrint nous mercats i públics.

Cornellà Band

Es nodreix dels músics de la Xaranga Sarau (el grup que alegra festes, cercaviles i actes festius de la ciutat), però neix amb una clara voluntat d’acollir a tot músic amb ganes d’evolucionar, vingui d’on vingui.

Amateurs, estudiants i músics professionals tenen un lloc en la nova banda de música de Cornellà de Llobregat. El vestuari, els arranjaments, la sonorització, la presentació (veu en off) el repertori, tot contribueix a fer dels concerts una gran experiència artística.

Pistacatro