Gala Alapista

Diversos artistes

17,18,19,20 i 21 d’octubre
Carpa de la plaça de Catalunya
1h 45´(entreacte de 15 minuts)
Espectacle per a tots els públics

Preus:
Adults: 12 €
Menors de 3 a 12 anys: 5 €
Gala solidària: Adults: 6 € / Menors 3 €

Gala Alapista

Presentadora
Jimena Cavalletti – Argentina
Jimena Cavalletti, Metxa, va néixer com a presentadora de cabarets, gales i esdeveniments. Aquesta és l’essència d’aquesta dona. Amb el format de presentadora musical condueix l’espectacle amb la seva bateria i el seu telèfon, originant petites situacions còmiques que donaran peu al següent artista.
Per descomptat està feta per a això!.

Músics
Lapso Produccions – Andalusia

Mossos de pista
Cia Nezdames et Nezsieurs – França

Artistes
Claret Clown – Catalunya / Fanny Giraud – França / Gromic – Bèlgica
Die Maiers – Alemanya / Joe de Paul – Canadà / Tim Tyler – Austràlia

Pocs espais hi ha més acollidors per a un artista que la pista d’un circ; un espai màgic, podríem dir-ne l’espai natural on pallassos i pallasses poden desenvolupar tot el seu art envoltats pels espectadors, creant així una atmosfera difícil de superar.

En aquesta edició hem recuperat la gala ALAPISTA!, que es repetirà cinc vegades durant la setmana i que per primera vegada serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions.

Un espectacle amb la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezda- mes et Nezsieurs –França–, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez) –Catalunya–, Fanny Giraud –França–, Gro-mic –Bèlgica–, Die Maiers –Alemanya–, Joe de Paul –Canadà–, Tim Tyler –Austràlia.

No us ho perdeu, amics! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!