Bucraa Circus

El Gran final

Dissabte 20 d’octubre
Plaça de l’Ajuntament
18:00h

Bucraa Circus

En aquesta edició del Festival Internacional de Pallassos ‘Memorial Charlie Rivel’ es fa una aposta decidida per donar suport a un espectacle de nova creació. Després d’una convocatòria oberta, la companyia escollida ha estat BUCRAA CIRCUS, amb un projecte titulat “El Gran Final”.

“El Gran Final” pretén ser una tragicomèdia que basa la seva essència en el retrobament de dos pallassos, els quals van haver de separarse fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil, que els interromp la darrera funció just abans del seu gran acte final. El conflicte els obliga a prendre camins separats i a no tenir mai més contacte l’un amb l’altre. És ara, després de més de 30 anys, quan es retroben i decideixen acabar el seu “Gran Final”.

Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món, l’ofici de ser pallasso. Sentir per crear un diàleg amb l’espectador des de les emocions, on sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat a la memòria.