Els pallassos envaeixen Cornellà!

Dimecres 19 d’octubre

Pallassos  i pallasses d’arreu del país i de més enllà de les nostres fronteres, vinguts d’aquí i d’allà, arriben a Cornellà per instal·lar-se durant una setmana a la ciutat. Volen capgirar-ho tot, revolucionar el municipi i encomanar-nos el riure a tots els cornellanencs i cornellanenques. 

Enguany serà un Festival més proper que mai. Més enllà del programa, amb més de mig centenar d’espectacles, durant la seva estada a la ciutat els pallassos  miraran de sorprendre’ns en qualsevol moment, mentre comprem, passegem o fem l’aperitiu amb els amics; i en qualsevol lloc, mercats, places i carrers de la ciutat. 

I comencen fort, la seva arribada es farà notar! 

 

10 h – Inauguració de l’Exposició de Fotografies “Petjades de riure”,  de les darreres edicions del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà .
Lloc: Espai Mercè Sala, Sala d’exposicions de TMB, a l’estació de metro de Diagonal, Barcelona

11.15 h  – Els Pallassos arriben a la ciutat en Metro, i amb tren,...i en tramvia! S’aniran trobant a la plaça de l’estació de Cornellà.

Lloc: estació Centre de metro, tramvia i Renfe 

 

11.30h. Cercavila pels carrers de la ciutat 

Al voltant d’en Pepino Pasqual i acompanyat per una banda de música, els pallassos i pallasses recorreran el municipi fins a la Plaça de Catalunya per conèixer la ciutat on viuran durant la setmana i els seus ciutadans. 

 

12.00h. Acte de Benvinguda    

El periodista cornellanenc,  Jordi Évole, com a mestre de cerimònies, i l’alcalde de Cornellà,  Antonio Balmón, lliuraran les claus de la vila als pallassos com a senyal d’inici de la Convenció de Pallassos i els actes populars del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel.

Tots els nens i nenes de les escoles de Cornellà estaran convidats a rebre els pallassos durant el recorregut de la cercavila fins a la Plaça Catalunya, per donar la benvinguda a pallassos, companyies, artistes.

Lloc: Plaça de Catalunya

Contacte